top

 

Priser på bisættelse

bisættelse for urne

Hvis der er tale om en bisættelse, skal kisten brændes, modsat en begravelse, hvor kisten bliver jordfæstet i forlængelse af handlingen. En bisættelse kan ske i kirken eller fra kapel – og med eller uden præst. Kisten bliver kremeret og en askeurne nedsat i fællesgrav eller på et familiegravsted. 


Bisættelse i kirke på en hverdag: 11.539 kr.

Bedemanden kommer på hjemmebesøg og arrangerer efterfølgende bisættelse med lokale præst, ordner det praktiske med kirkegården og klarer alt papirarbejde frem til skifteretten. Tilbuddet er inkl. rustvogn (2 stk. inkl. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra km), hvid Ø-kiste og Ø-urne samt ilægning, opredning og bedemandens deltagelse ved højtideligheden.

Bisættelse i kirke på en lørdag: 12.539 kr.

Hjemmebesøg og samtale, hvorefter den lokale bedemand arrangerer bisættelsen og står for alt papirarbejde frem til skifteretten. Der ilægges i opredt hvid Ø-kiste på en hverdag, og kisten køres i rustvogn til det lokale kapel for kisteophold. På dagen for handlingen køres kisten i rustvogn til kirken og efter handlingen bliver den båret ud til rustvognen og kørt til krematorium (i alt 3 stk. kørsler, inkl.. 15 km., derefter 30 kr. pr. ekstra kørt km). Inkl. en hvid Ø-urne.

Bisættelse fra kapel uden præst: 11.039 kr.

Hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken, eller familien ikke ønsker gejstlig medvirken, kan man vælge at lave handling fra kapel. Der ilægges i opredt hvid Ø-kiste og køres til kapel (ofte krematoriets) (1 stk. kørsel, inkl.. 15 km., derefter 20 kr. pr. ekstra kørt km), hvor I som familien afslutningsvis går fra kisten. Hvis der ønskes en handling om lørdagen, skal der lægges 1.495 kr. til ovenstående pris for gennemførsel af en borgerlig bisættelse uden præst.

Gratis services


Gratis hjemmebesøg

Hvis der skal afhentes på privat adresse eller plejehjem, og samtalen derfor sker før ilægningen, er den gratis.


Gratis rådgivning

Ring 71 99 88 00 for samtale med vagthavende bedemand eller vores advokat omkring boet og skifteretten.


Gratis forudbestilling

Lad din lokale bedemand komme på hjemmebesøg med henblik på en samtale om ønsker til (egen) begravelse eller bisættelse.


 

Anmeldelser

Super professionel og rigtig god. Rimelig pris i forhold til andre. Kan varmt anbefales.

Pia Jensen

Når der sker et pludseligt dødsfald i familien, så er det rart at man kan få hjælp af en professionel bedemand.

Børge Christiansen

Som præst har jeg arbejdet sammen med Maj-Britt og Per Strøm i forbindelse med en del begravelser.

Johs Hansen, Aalborg