top

 

Peter Holm, begravelsesforretning i Aarhus - og dækker hele Østjylland.

bedemand med 10 års erfaring

Jeg har været bedemand siden 2010 - og det med stor vægt på personlig betjening. Få min erfaring og rådgivning om hvilke muligheder en begravelse eller bisættelse kan udformes så den sidste afsked ikke bliver "som man plejer" men som de efterladte ønsker - så den sidste afsked bliver i afdødes ånd.

  Bedemand Peter Holm med begravelsesforretning i Aarhus

  Kontakt Peter Holm, ring
  86 20 42 ...

  Klik på nummeret


  Spar 995 - bestil os online
   
  Jyske Begravelser ApS
  Skanderborgvej 202
  8260 Viby J.

  Service@JyskeBegravelser.dk

  CVR-nummer: 38536370
  Åbningstider: Mandag til Søndag: Døgnåbent

  Hjulpet med mere end 8.000 familier til en klassisk eller forskelligartet afsked

  Forretningen på Skanderborgvej 202 i Viby J, Århus som jeg er leder for er man altid velkommen til at kigge forbi og få svar på spørgsmål om muligheder og evt. ønsker for en kommende begravelse eller bisættelse for et nært familiemedlem, en god ven eller bekendt. 

  Jeg lægger stor vægt på at kunne træffes hele døgnet - og jeg samarbejder naturligvis med kollegaer i hele landet og udenfor vores grænser hvis der er behov for hjælp selvom begravelsen ikke skal foregå i Århus men i, som pårørende, ønsker den personlige kontakt

  Vælg en bedemand med fuldservice

  Jeg klarer alt det praktiske. Det betyder også, at jeg tager mig af alt papirarbejdet frem til skifteretten. Det giver de efterladte mulighed for udelukkende at fokusere på at få givet afdøde en smuk afsked. Ved at samle trådene og holde overblikket får du/I ro til at give et ærefuldt og personligt sidste farvel.

  Få mig på hjemmebesøg for samtale

  Jeg kommer gerne på besøg, og du/I er naturligvis også velkomne i begravelses forretningen på Skanderborgvej i Aarhus. Ring døgnet rundt på telefon Jeg står klar hvis du mangler en bedemand i Østjylland, som kan være fremme inden for 1 time. Uanset om der ønskes en ceremoni i kirken, kapellet eller spredning af aske til havs kan jeg hjælpe. Jeg hjælper naturligvis alle trosretninger, og også dem der ikke er medlem af folkekirken.

   

  Begravelse

  Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

  Kr. 10.244

   

  Bisættelse

  Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

  Kr. 11.539

   

  Askespredning

  Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster.

  Kr. 11.7oo


   

  Anmeldelser

  Fantastisk. Venlige, respektfulde og super professionelle. Kan varmt anbefale dem. Speciel stor tak til Elo fra Århus afdelingen

  Thomas, Brabrand

  Hjælpsom og uproblematisk. Gav nødvendig information og udførte det aftalte uden problemer.

  Claus Skøtt Andersen, Brabrand Kirkegård

  Ordentligt og sobert. Vi valgte jyskebegravelser.dk fordi det var nemt at gå på nettet og få ordnet alt hvad der hører med til en begravelse. Jyskebegravelser.dk levede fuldt ud op til vores forventninger og alt blev som aftalt. Så vi fik en ordentlig og sober behandling hele vejen igennem - og vi anbefaler gerne jyskebegravelser.dk.

  Else-Marie Mikkelsen, Århus N