top

 

Henrik Lundgren, begravelsesforretning i Aarhus - og dækker hele Østjylland.

Certificeret bedemand i Østjylland

Med mange års erfaring som bedemand i Østjylland, har jeg et stort lokalkendskab og kan hjælpe jer med at finde den rette lokation til begravelsen. Som certificeret bedemand arbejder jeg altid ud fra vores etiske retningslinjer. Når du lader mig stå for den sidste afsked, er du garanteret:

  • En høj professionel bevidsthed baseret på loyalitet
  • En oprigtig respekt for enhver religion
  • En omhyggelig overholdelse af lovgivning

Bedemand Henrik Lundgren med begravelsesforretning i Aarhus

Kontakt Henrik Lundgren, ring
86 20 42 ...

Klik på nummeret


Spar 995 - bestil os online
 
Jyske Begravelser ApS
Skanderborgvej 202
8260 Viby J.

Service@JyskeBegravelser.dk

CVR-nummer: 38536370
Åbningstider: Mandag til Søndag: Døgnåbent

Den sidste afsked

Jeg yder fuld service og klarer alt det praktiske. Det betyder også, at jeg tager mig af alt papirarbejdet frem til skifteretten. Det giver de efterladte mulighed for udelukkende at fokusere på at få givet afdøde en smuk afsked. Ved at samle trådene og holde overblikket får du/I ro til at give et ærefuldt og personligt sidste farvel.

Jeg kommer gerne på hjemmebesøg, og du/I er naturligvis også velkomne i begravelsesforretningen på Skanderborgvej i Aarhus. Ring døgnet rundt - jeg står klar hvis du mangler en bedemand i Østjylland.

Bedemand med forretning i Østjylland

Som certificeret og uddannet bedemand har jeg stor erfaring med tilrettelæggelse af begravelse og bisættelse. Uanset om der ønskes en ceremoni i kirken, kapellet eller spredning af aske til havs kan jeg hjælpe. Jeg hjælper naturligvis alle trosretninger, og også dem der ikke er medlem af folkekirken.

Jeg er ved telefonen alle dage og døgnet rundt. Jeg kan være fremme på adressen inden for tre timer til en samtale og/eller ilægning i kiste. Du er også altid velkommen til blot at ringe for en samtale om pris og muligheder. Jeg ønsker at være den foretrukne bedemand i Østjylland, og derfor er værdier som troværdighed, gennemsigtighed og tryghed meget vigtige for mig.

 

Begravelse

Hjemmebesøg med samtale og efterfølgende begravelse i lokal kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.244

 

Bisættelse

Hjemmebesøg med samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 11.539

 

Askespredning

Samtale om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til det lokale krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster.

Kr. 11.7oo


 

Anmeldelser

Fantastisk. Venlige, respektfulde og super professionelle. Kan varmt anbefale dem. Speciel stor tak til Elo fra Århus afdelingen

Thomas, Brabrand

Hjælpsom og uproblematisk. Gav nødvendig information og udførte det aftalte uden problemer.

Claus Skøtt Andersen, Brabrand Kirkegård

Ordentligt og sobert. Vi valgte jyskebegravelser.dk fordi det var nemt at gå på nettet og få ordnet alt hvad der hører med til en begravelse. Jyskebegravelser.dk levede fuldt ud op til vores forventninger og alt blev som aftalt. Så vi fik en ordentlig og sober behandling hele vejen igennem - og vi anbefaler gerne jyskebegravelser.dk.

Else-Marie Mikkelsen, Århus N