top

 
Bedemand Per Strøm og Maj-Britt hos Jyske Begravelser med butik i Dronninglund ved Aalborg og Hadsundvej 34 i Aalborg

Bedemænd til begravelse eller bisættelse i Aalborg

Jyske Begravelser er en familieforretning, hvor bedemændene Maj-Britt og Per Strøm er tilknyttet Aalborg afdelingen. Vi er lokale bedemænd i Nordjylland , hvor vi har butikker i Dronninglund og Aalborg. Du kan finde os på Beckersvej 8 i Dronninglund eller på Hadsundvej 34 i Aalborg. Du kan kontakte os hele døgnet på telefon for at aftale en samtale i en af vores begravelsesforretninger, eller vi kan komme ud på hjemmebesøg. Du kan forvente, at vi er på din adresse inden for tre timer, efter du har ringet, hvor vi kan ankomme i rustvogn for kørsel til kapel. Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi i fællesskab får afklaret alle detaljer omkring begravelsen eller bisættelsen. Den indledende samtale vil altid være gratis. Du kan også foretage bestilling online, hvilket giver besparelser på din pris. Her kan du udvælge detaljer omkring ceremonien i dit eget tempo. Du kan læse mere om dine muligheder herunder.


Ring til familien Strøm
96 20 10 77

Spar 995 kr. – bestil online
 
Jyske Begravelser Aalborg ApS
Hadsundvej 34
9000 Aalborg

CVR-nummer: 37231142
Åbningstider: døgnåbent mandag-søndag

Bedemand i Aalborg - kontakt os døgnet rundt

Det er svært at stå tilbage som efterladt. Ud over sorgen følger mange praktiske og juridiske spørgsmål, som kan være vanskelige at overskue. Vi, Maj-Britt og Per Strøm, er et ægtepar, som er en del af Jyske Begravelser i Aalborg for at hjælpe personer bedst muligt igennem den svære tid. Vi ønsker at skabe rammerne for den rette afsked tilpasset jeres ønsker. Derfor kommer vi gerne ud på hjemmebesøg for at få en snak omkring jeres situation og forklare mulighederne, der er for begravelse eller bisættelse i Aalborg. Vi kan nå ud til jeres bopæl på jeres tre timer for at snakke tingene igennem. 
 

Vi lytter til jeres ønsker

Hos Jyske Begravelser tager vi udgangspunkt i tre kerneværdier som er nænsomhed, nærvær og respekt. Disse værdier danner grundlag for vores arbejde som eksaminerede bedemænd og sikrer, at vi kan skabe en begravelse eller bisættelse tilpasset den enkeltes ønsker. Som bedemænd arbejder vi altid ud fra disse etiske principper, så du føler dig godt tilpas gennem hele forløbet. Det gælder uanset hvilke kulturelle, religiøse eller borgerlige ramme, der gælder for begravelsen eller bisættelsen. Vi varetager ligeledes eventuelle ønsker eller behov fra de efterladte med respekt. Vi lytter altid til dine ønsker, og gennem dialog forsøger vi at skabe en begravelse eller bisættelse herefter.

Dette gælder, uanset hvilke kulturelle, religiøse eller borgerlige rammer, der gælder for begravelsen eller bisættelsen – samt de enkelte ønsker og behov hos de efterladte.

Bedemand i Aalborg med mange års erfaring

Gennemsigtighed i forhold til priserne for begravelsen eller bisættelsen er meget vigtig for os. Du skal være helt bevidst omkring, hvad dine penge går til. Derfor kan du herunder læse mere om, hvad vores priser indebærer. Hvis du allerede har en klar idé om, hvordan ceremonien skal være, så kan du spare penge ved at udfylde en online formular. Du skal blot klikke på linket herunder og følge de syv simple trin. Her kan du blandt andet vælge blomsterne, kisten/urnen, kirken og meget mere til begravelsen eller bisættelsen. Materialerne, du vælger, vil være af samme kvalitet, som hvis din bedemand selv udfører bestillingen. Når du har valgt den højtidelighed, du ønsker, så tager vi kontakt til præsten og aftaler nærmere. Det kunne eksempelvis være en kirkelig handling i Vor Frue kirke. Vi sender dig et link til bekræftelse af din bestilling, og så vil vi holde løbende kontakt.

Download min sidste vilje

Som bedemænd kommer vi ud til mange familier i Aalborg og Nordjylland, der står i en svær situation. De skal træffe mange praktiske og juridiske valg i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Du har derfor mulighed for at downloade min sidste vilje herunder, hvor det er muligt at nedskrive de ønsker, man har for en begravelse eller bisættelse.


 

Gratis hjemmebesøg

Samtale i hjemmet eller i en af vores to butikke uden ekstra omkostninger.


Gratis rådgivning

Ring hele døgnet på 96 20 10 70 for gratis og uforpligtende rådgivning ved dødsfald.


Altid blomst på kisten

Vi kan hjælpe med bestilling af blomster ud fra familiens ønske om farver og tema.


 

Forudbestilling eller hjælp nu

Vi yder døgnservice. Ring hele døgnet på telefon 96 20 10 70 for samtale om akut eller mulig kommende begravelse eller bisættelse. Der er muligt at downloade "Min sidste vilje" nedenfor under priseksemplerne, hvor det er mulighed for at nedskrive de ønsker, man har for egen begravelse eller bisættelse,  som kan have stor betydning for de efterladte. Strøm Begravelse står gerne til rådighed med hjælp og vejleding.

 

Begravelse

Hjemmebesøg eller møde i butikken i Dronninglund eller Allborg på Hadsundvej 34. Begravelse i den lokale kirke. Udbæring til gravplads, hvor kisten jordfæstes. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 9.249

 

Bisættelse

Hjemmebesøg eller møde i Aalborg eller Dronninglund forretningen for samtale om bisættelse i lokal kirke. Udbæring til rustvogn og kørsel til krematorium. Prisen er uden kirkegårdsudgifter, blomster og gravsten.

Kr. 10.544

 

Askespredning

Gratis samtale i butikkerne eller på hjemmebesøg om bisættelse og askespredning til havs. Udbæring til rustvogn efter handlingen og kørsel til krematorium. Prisen er uden kremeringsafgift og blomster.

Kr. 10.7o5

Bedemand Per Strøm er bedemand i Dronninglund og Aalborg for begravelse eller bisættelse i Nordjylland

Bedemanden er fagligt uddannet og certoificeret som bedemand i Aalborg

Rustvognskørsel i hele jylland, herunder hos bedemand Per Strøm, er Co2 neutraliseret for opnåelse af den økologiske begravelse

Anmeldelser

Super professionel og rigtig god. Rimelig pris i forhold til andre. Kan varmt anbefales.

Pia Jensen

Når der sker et pludseligt dødsfald i familien, så er det rart at man kan få hjælp af en professionel bedemand.

Børge Christiansen

Som præst har jeg arbejdet sammen med Maj-Britt og Per Strøm i forbindelse med en del begravelser.

Johs Hansen, Aalborg