top

Bisættelse i Nordjylland

Når en af dine kære er gået bort, kan det være svært at overskue noget som helst. Det kan tage lang tid, før sorgen bliver mindre skarp. I sådan en tid kan man have brug for nogen, som tager sig af det praktiske. Når det praktiske omkring bisættelsen eller begravelsen er på plads, så har du ofte mere plads til at mindes og huske din kære. For os er det vigtigt, at det sidste farvel bliver, som du og de pårørende har brug for. 

Hos Jyskebegravelser behandler vi dig med seriøsitet og er praktisk anlagte. Vores bedemænd er uddannede med lokal viden, og de kan arrangere den fulde begravelseshandling samt udarbejde papirarbejdet. Skal du have arrangeret en bisættelse i Nordjylland eller en bisættelse i Aalborg, kan den lokale bedemand være fremme til samtale eller afhentning inden for en time.

Der er forskellige måder at arrangere en bisættelse i Nordjylland på, og vi vil altid sørge for at få snakket hele processen igennem, inden selve begravelseshandlingen begynder. Priserne varierer derudover alt afhængigt af hvor, hvornår og hvilken slags bisættelse i Nordjylland, der ønskes. Er du i tvivl om noget, eller har du akut brug for en bedemand, kan du ringe til os på døgntelefonen, hvor vi altid vil være klar til at hjælpe. 

Bliv begravet i kiste eller bisat før urne nedsættes på lokale jyske kirkegård eller spredes over havet.

 

Bisættelse i Aalborg

Udsigterne i Aalborg har altid være noget af det flotteste. Udsigten fra Limfjordsbroen til solnedgangen og hele nattelivet inde på havnen. Udsigten fra Aalborgtårnet ud over hele Aalborg by. Udsigten fra Nordkraft til alt det liv og kultur, der foregår i Aalborg. Når udsigten blandes med sorg over at miste, er det en lettelse, at der kan være styr på det hele. Vores lokale bedemænd vil sagtens kunne arrangere en bisættelse i Aalborg, hvor din kære kan få en smuk bisættelse.

Begravelse, bisættelse eller askespredning?

Når der skal arrangeres en bisættelse i Nordjylland eller Aalborg, har du generelt tre muligheder. Før enhver begravelseshandling vil vores lokale bedemand have en samtale med dig og de pårørende om hvilken begravelseshandling, I ønsker, og hvordan I ønsker, den skal foregå. Bedemanden vil altid kunne rådgive om alle elementer af begravelseshandlingen, hvis I er i tvivl om noget. 

De tre muligheder for begravelseshandlinger, som I har, er begravelse, bisættelse eller askespredning. 

  • En begravelse foregår i den lokale kirke, hvor kisten bliver båret ud til gravpladsen og derefter jordfæstet. Når man jordfæster en kiste, så er det det samme, som at nedsænke kisten i jord. 
  • Ved en bisættelse vil man i stedet for nedsænkning af kiste blive båret ud til en rustvogn. En rustvogn er det, man kalder den bil, som transporterer kisten fra kirke til krematorium. I løbet af 14 dages tid vil urnen være klar til at blive nedsænket i jorden ved gravstedet. 
  • Ved askespredning vil man igen bære den afdøde ud til rustvogn efter en valgfri begravelseshandling, og efter kremeringen vil asken kunne spredes i havet.

I kan vælge enten at afholde en kirkelig højtidelighed eller en borgerlig ceremoni uden præst. Ved en borgerlig ceremoni står familien selv for handlingen, men der er intet krav om, at der skal afholdes en handling før jordfæstelse eller kremering. 

Anmeldelser

Super professionel og rigtig god. Rimelig pris i forhold til andre. Kan varmt anbefales.

Pia Jensen

Når der sker et pludseligt dødsfald i familien, så er det rart at man kan få hjælp af en professionel bedemand.

Børge Christiansen

Som præst har jeg arbejdet sammen med Maj-Britt og Per Strøm i forbindelse med en del begravelser.

Johs Hansen, Aalborg