top

Bedemænd Maj-Britt og Per Strøm i Nordjylland

Står du og mangler en bedemand i Nordjylland, kan vi anbefale bedemænd Maj-Britt og Per Strøm, som begge er eksaminerede bedemænd og som har mange års erfaring som bedemænd i forbindelse med begravelser og bisættelser i hele Nordjylland.

Når du vælger en bedemand fra Strøm Begravelser i Dronninglund og Aalborg får du en bedemand, som har forståelse for og føling med de efterladte. Du får samtidig også en bedemand, som har forstand på lokalmiljøet i Aalborg og omegn.

Bliv begravet i kiste eller bisat før urne nedsættes på lokale jyske kirkegård eller spredes over havet.

Bedemand i Aalborg med døgnservice

Til daglig er det heldigvis de færreste, der tager særligt meget stilling til døden. Når døden indtræffer hos en af dine nære, kan det derfor nemt gå hen og blive en uhåndgribelig størrelse med mange spørgsmål, som er svære at sidde med alene. Det er her en bedemand træder til og hjælper dig med de praktiske og juridiske spørgsmål, du sidder med, når en af dine nære er gået bort.

Det er vigtigt at have en bedemand, som udviser forståelse og omsorg for jeres aktuelle situation. Bedemænd Maj-Britt og Per Strøm fra Nordjylland har mange års erfaring med begravelser og bisættelser i Aalborg og omegn.

Vi sidder klar med rådgivning døgnet rundt, hvor vi kan besvare alle spørgsmål, der måtte være i forbindelse med et dødsfald. Når du ringer til os, har du mulighed for at aftale et hjemmebesøg eller et møde i en af vores butikker i Dronninglund eller Aalborg. Hvis du har behov for et akut hjemmebesøg, har vi mulighed for at rykke ud inden for 3 timer. 

Familieforretning med lokale værdier

Strøm Begravelser er en familieforretning, som består af ægteparret Maj-Britt og Per Strøm, som begge er uddannede bedemænd med mange års erfaring. Vi arbejder professionelt med den proces det er, når der skal tages afsked med en afdød. Det særlige ved en familieforretning er det tætte sammenhold og det naturlige nærvær. Ved at have en tæt relation i bedemandsforretningen, giver det et større overskud til vores kunder.

Hos Strøm Begravelser sætter vi en ære i det lokale kendskab, som kan være vigtigt for mange - også vigtigere end de fleste måske regner med. Strøm Begravelser er en del af Jyske Begravelser, og har bedemandsforretning i Aalborg og Dronninglund, hvorfra Maj-Britt og Per Strøm varetager begravelser og bisættelser i hele Nordjylland. 

Bliv begravet i kiste eller bisat før urne nedsættes på lokale jyske kirkegård eller spredes over havet.

Erfaring med at imødekomme ønsker

Vores erfaring fortæller os, at det er vigtigt med en bedemand, som udviser forståelse, omsorg og empati over for den aktuelle situation. Vi gør en dyd ud af at give vores kunder god tid og prioriterer samtale højt i vores arbejde med efterladte til afdøde. Vi forsøger at imødekomme alles ønsker, uanset religiøst ståsted eller livsanskuelse.

Vores fornemmeste opgave er at den eller de efterladte, som henvender sig til os, vil opleve den lettelse det er at overgive de praktiske og juridiske opgaver, der er forbundet med dødsfald, så de kan få bedre ro til at sørge.

Der er mange ting og tal at holde styr på i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, og du skal aldrig føle dig snydt i en svær tid. Derfor gør vi meget ud af at der er gennemsigtighed med hvad dine penge bliver brugt på og forsøger at finde de bedste priser, så I kan få jeres ønsker opfyldt uden at føle jer ruineret eller snydt. 

Anmeldelser

Super professionel og rigtig god. Rimelig pris i forhold til andre. Kan varmt anbefales.

Pia Jensen

Når der sker et pludseligt dødsfald i familien, så er det rart at man kan få hjælp af en professionel bedemand.

Børge Christiansen

Som præst har jeg arbejdet sammen med Maj-Britt og Per Strøm i forbindelse med en del begravelser.

Johs Hansen, Aalborg