top

 

Bisættelse i Østjylland

Når bisættelsen skal arrangeres, er det sjældent lige til. Alle følelserne, alle minderne og alle tankerne om personen er der stadig, men det er personen ikke. Det hele kan være så umådeligt forvirrende og svært. For os er det vigtigt, at bisættelsen bliver, som du og de pårørende ønsker det. Det praktiske skal være på plads, så jeres kære bliver det vigtigste under bisættelsen. Så jeres kære kan få lov til at være det, I har brug for, en sidste gang. 

Hos Jyskebegravelser er vi seriøse og praktisk anlagte. Vi er en kæde af uddannede og eksaminerede bedemænd, der arrangerer bisættelser i Århus samt bisættelser i Østjylland. En bisættelse i Østjylland arrangeres af en lokal bedemand, der vil kunne være fremme til samtale eller afhentning inden for en time. Bedemanden arrangerer den fulde ønskede begravelseshandling, hvilket inkluderer alt papirarbejde. 

Bisættelse i Århus

Århus er ikke kun en ikonisk by i Østjylland, det er også en smuk by. Strandene, skovene, havnen. Mange har boet hele deres liv i Århus, og når man bevæger sig gennem byens gader og stræder, så forstår man pludselig, hvorfor Århus har et specielt sted i manges hjerter. En bisættelse i Århus vil vores lokale bedemand sagtens kunne arrangere.

Vi vil altid have et møde med jer, inden vi i fællesskab får fundet ud af, hvordan bisættelsen skal foregå. Vi kan arrangere bisættelse i Østjylland og bisættelse i Århus på mange måder. Herunder lister vi nogle af de mest brugte måder at få arrangeret bisættelsen på:

  • Kirkelig højtidelighed: Bedemanden vil sørge for at få arrangeret det hele med kirken og samtalen med præsten. Her vil præsten sørge for selve begravelseshandlingen på dagen. Det inkluderer også kor og organist.
  • Borgerlig ceremoni uden præst: Denne slags bisættelse vil i de fleste tilfælde foregå i enten krematoriets kapel eller kirkegårdens kapel. Familien kan selv forestå begravelseshandlingen inden jordfæstelse eller kremering, men det er ikke et krav.

Sker dødsfaldet på hospice, plejehjem eller i hjemmet kan vi være til stede inden for kort tid. Ønsker I hjemmebesøg, hvis dødsfaldet sker på hospitalet, kan det også sagtens lade sig gøre. 


 

Rustvognskørsel i Østjylland

Ved en bisættelse i Århus eller en bisættelse i Østjylland kan vi være på en given adresse inden for få timer. Den sidste rejse er vigtig og kan være følelsesladet, så vi vil altid tale hele situationen, ønsker samt forventninger igennem med dig og andre pårørende, inden kørslen begyndes. Vi sørger sammen for en respektfuld og smuk sidste tur for den afdøde.Som en landsdækkende kæde er vi også fokuseret på at være respektfulde overfor naturen. Derfor er alle vores vogne CO2 neutraliseret, uanset om de kører på el eller benzin.

Forskel på bisættelse i Østjylland og Sønderjylland

Det kan være svært at vælge, hvordan den afdøde skal bisættes. Der er faktisk forskel på bisættelser i forskellige dele af Jylland. En bisættelse i Århus og Østjylland vil ofte foregå, som en handling med kisten, hvorefter kisten kremeres, og urnen er klar til nedsænkning på gravstedet i løbet af 14 dage. En bisættelse i Sønderjylland vil ofte være en decideret kistebegravelse, hvor kisten sænkes ned i jorden.

Anmeldelser

Fantastisk. Venlige, respektfulde og super professionelle. Kan varmt anbefale dem. Speciel stor tak til Elo fra Århus afdelingen

Thomas, Brabrand

Hjælpsom og uproblematisk. Gav nødvendig information og udførte det aftalte uden problemer.

Claus Skøtt Andersen, Brabrand Kirkegård

Ordentligt og sobert. Vi valgte jyskebegravelser.dk fordi det var nemt at gå på nettet og få ordnet alt hvad der hører med til en begravelse. Jyskebegravelser.dk levede fuldt ud op til vores forventninger og alt blev som aftalt. Så vi fik en ordentlig og sober behandling hele vejen igennem - og vi anbefaler gerne jyskebegravelser.dk.

Else-Marie Mikkelsen, Århus N