top

 

Østjylland og Aarhus - din lokale bedemand

Jyskebegravelser dækker også Aarhus og Østjylland. Vores lokalkendte bedemand har kontor i den sydlige Aarhusforstad Viby på Skanderborgvej. Jyskebegravelser er Danmarks 2. største bedemandsforretning og vores medarbejdere har lang tids erfaring og godt lokalkendskab. Vi har kontorer på mange lokationer over hele Danmark, deriblandt dækker vi Østjylland fra Aarhus. Det sikrer at du altid kan få en personlig og lokal betjening, der kender kirker og kapeller i området og i de fleste tilfælde har samarbejdet med præsten om begravelser tidligere.


  Vores bedemandskontor i Østjylland

  I de fleste tilfælde vil bedemanden komme ud til pårørende for et hjemmebesøg i rolige og trygge omgivelser, hvis du ønsker et personligt møde. Skulle du have behov for at besøge vores lokale kontor i Østjylland, er det nemt at komme til.

  Du finder vores kontor i Aarhus, på Skanderborgvej 22, få kilometer syd for Århus centrum. Der går flere busser til stoppestedet Nordby/Skanderborgvej. Desuden er der parkeringsmuligheder ved Viby Stadion. Vi anbefaler at du aftaler kontorbesøg med din lokale bedemand på forhånd, så du ikke går forgæves.

  Det hjælper vi dig med

  Uanset om du ønsker en bisættelse, begravelse eller askespredning, tilbyder Jyskebegravelser fuld service. Det inkluderer alle dele af ceremonien, og bedemanden sikrer at alt foregår efter de pårørendes ønsker. Du kan bekræfte handlingens detaljer ved en online bestilling, personligt via telefonen eller ved et hjemmebesøg. Først derefter sendes et link til en bekræftende bestilling af ceremonien.

  Som lokal bedemand kan vi tilbyde personlig rådgivning med viden om og kendskab til mulighederne for ceremonier i jeres sogn og lokalområde i Østjylland. Vi kender i mange tilfælde både kirke og præst, og kontakter gerne præsten for dato og samtale om pårørendes ønsker til ceremonien. 

  Du har dog også mulighed for selv at organisere store dele af begravelsen, såfremt du ønsker dette. Her kan du selv bestille de dele, du må ønske fra bedemanden og organisere det resterende selv. Så kan bedemanden sikre at de mere komplicerede dele foregår korrekt. 


   

  Kontakt i Aarhus og Østjylland

  Skanderborgvej 202
  8260 Viby J
  E-mail: Service@JyskeBegravelser.dk
  Telefon: 86 20 42 30

  Døgnservice

  Jyskebegravelser har døgnservice året rundt. Ring for en indledende samtale eller begynd den indledende bestilling online, hvorefter vores lokale bedemand i Aarhus kan ringe dig op for samtale inden for 15 minutter.

  Bestilling

  Hos Bedre Begravelse har du mulighed for at bestille bisættelse eller begravelse online. Det er med til at holde vores priser nede. Har du brug for hjælp til online-bestilling kan du gratis ringe på 86 20 42 30 og blive guidet gennem bestillingen, eller få vores medarbejder til at taste din bestilling ind for dig. Vi skal blot bruge en fuldmagt fra dig for at organisere hele ceremonien, efter at du har valgt gravsten, blomster, urne eller kiste og rustvogn via vores online bestilling.

  Betaling og pris

  Du kan betale med kort eller som bankoverførsel og med op til 90 dages kredit mod gebyr. Kredit i op til 15 dage er gratis. Ved din bestilling vil du til sidst se en samlet økonomisk oversigt, hvor det også er muligt at købe på kredit. Regningen fremsendes ikke før en endelig aftale er indgået.

  Vores prisoversigt sikrer transparente priser, så du ved hvad du betaler for. Du har også mulighed for selv at organisere store dele af begravelsen i overensstemmelse med pårørendes og afdødes ønsker, og kan således fravælge service, hvor du selv ønsker. Uanset hvad du vælger, giver vi prisgaranti som Danmarks billigste bedemand.

  Anmeldelser

  Fantastisk. Venlige, respektfulde og super professionelle. Kan varmt anbefale dem. Speciel stor tak til Elo fra Århus afdelingen

  Thomas, Brabrand

  Hjælpsom og uproblematisk. Gav nødvendig information og udførte det aftalte uden problemer.

  Claus Skøtt Andersen, Brabrand Kirkegård

  Ordentligt og sobert. Vi valgte jyskebegravelser.dk fordi det var nemt at gå på nettet og få ordnet alt hvad der hører med til en begravelse. Jyskebegravelser.dk levede fuldt ud op til vores forventninger og alt blev som aftalt. Så vi fik en ordentlig og sober behandling hele vejen igennem - og vi anbefaler gerne jyskebegravelser.dk.

  Else-Marie Mikkelsen, Århus N